Sonny VVS tilbyder alle løsninger indenfor VVS-håndværket og huser autoriserede installatører, der, med fagstærke egenskaber og stor erfaring, er med til at sikre virksomhedens høje kompetenceniveau og grundige rådgivning, der skaber tryghed hos vores kunder.
Hos os prioriteres samarbejde og dialog, og vi bistår dermed vores kunder med grundig og kompetent rådgivning og vejledning. Vi lytter til vores kunders ønsker og kan således altid præsentere en optimal løsning, der vil imødekomme de behov og kriterier kunden måtte have.

Foretrukket VVS-installatør på Lolland Falsters

Vi mestrer naturligvis de klassiske discipliner i VVS-faget, som vand, varme og sanitet. Ligeledes har vi i huset en autoriseret gasinstallatør med stor erfaring, og kan derfor også tilbyde løsning alle typer af opgaver indenfor gas. Vores dygtige blikkenslagere tilbyder blikarbejde på højt niveau med respekt for detaljen, og vi arbejder med materialer i god kvalitet, som har et minimum af vedligeholdelse.
Grøn og bæredygtig energi er vigtig for vores fælles fremtid og er derfor også en betydningsfuld gren af vores forretning hos Sonny VVS. Vi holder os naturligvis altid opdaterede på de nyeste trends og teknik på markedet, som fremmer den grønne omstilling til gavn for vores kunder og miljøet. 
Vi er naturligvis en VE-godkendt installatør virksomhed, som betyder, at vi er blandt de bedste til at installere små vedvarende energianlæg som f.eks. varmepumper, solceller, solvarme og jordvarme.

Kåret til Årets VVS-virksomhed

SonnyVVS sørger for en professionel håndtering af alle aspekter af en given opgave og garanterer en høj kvalitet til alles tilfredshed. 
Det har gjort, at vi har vundet titlen som Årets VVS’er i 2020, 2021 og 2023 i kategorien +20 ansatte af Anmeld Håndværker
Vi var også nomineret i 2022, men måtte desværre se os slået på målstregen af en anden dygtig konkollega fra Sjælland. 
Vi er selvsagt stolte af vores titler, da det bekræfter kvaliteten af vores arbejde og vores høje kundeservice. Men vi er ligeledes bevidste om, at det ikke kommer af sig selv. Vi fokuserer forsat på at forbedre os på alle parametre i vores arbejde, så vi kan forsætte med at have tilfredse og tilbagevendende kunder, som er grundlaget for vores kåringer.

Kig ind i vores store udstilling og bliv inspireret

Hos Sonny VVS har du alle muligheder for at finde inspiration til dit nye drømmebadeværelse. Vi har alt lige fra dit nye toilet, armatur, badekar, bruser, vandhane, udespa, termostat, baderumsmøbler samt en masse andet badeværelsetilbehør. Bliv inspireret af vores mange udstillede produkter.

Professionel vejledning hos din VVS-installatør i Nykøbing F.

Hos Sonny VVS har vi mange års erfaring, og derfor står vi også gerne til rådighed med vejledning, hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der vil være den bedste for dig.
Går du og overvejer et nyt badeværelse, nyt varmeanlæg, skal toilettet udskiftes, køkkenvasken repareres, eller trænger tagrenderne til en kærlig hånd, så kig ind til en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.