Sonny VVS tilbyder alle løsninger indenfor VVS-håndværket og huser autoriserede installatører, der, med fagstærke egenskaber og stor erfaring, er med til at sikre virksomhedens høje kompetenceniveau og grundige rådgivning, der skaber tryghed hos vores kunder.

Skulle en kunde ønske sig en installation af en given type eller blot en udskiftning, kan Sonny VVS være dig behjælpelig med både gas, vand, varme og sanitet.

Vi sørger for en professionel håndtering af alle aspekter af en given opgave og garanterer en høj kvalitet.

Hos os vægtes samarbejde og dialog, og vi bistår dermed vores kunder med grundig rådgivning og vejledning, ligesom vi i ligeså høj grad lytter til vores kunders ønsker og således altid kan præsentere den optimale løsning, der vil imødekomme de eksisterende behov og kriterier kunden måtte have.

Betterhome partner

Hos BetterHome får du konkrete helhedsløsninger med forslag til specifikke produkter. F. eks. hvilke vinduer du bør vælge – eller hvordan du bedst efterisolerer dit hus. BetterHome arbejder udelukkende sammen med erfarne, lokale håndværkspartnere, som alle har gennemgået vores særlige uddannelsesforløb i energibesparende løsninger fra vores fire partnere. Det er din sikkerhed for et resultat af meget høj kvalitet.

På hjemmesiden www.BetterHome.today kan husejere få information om indholdet i vores koncept, bl.a. inspirationspakkerne. Husejeren kan indtaste informationer om deres bolig for at få et bud på, om energirenovering er aktuelt for dem. De kan afkrydse, at de gerne vil kontaktes af en BetterHome partner med det samme, eller de kan oplyse e-mailadresse og få tilsendt en tilbagemelding på de informationer, de har indtastet. Vi vil etablere et opfølgningssystem, således flest mulige husejere kommer videre i processen.

Kig ind og få inspiration

Hos Sonny VVS har du alle muligheder for at finde inspiration til dit nye drømmebadeværelse. Vi har alt lige fra dit nye toilet, armatur, badekar, bruser, vandhane, termostat, baderumsmøbler samt en masse andet badeværelsetilbehør. Bliv inspireret af vores mange udstillede produkter.

Professionel vejledning hos din VVS installatør i Nykøbing F.

Hos Sonny VVS har vi mange års erfaring, og derfor står vi også gerne til rådighed med vejledning, hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der vil være den bedste for dig.

Går du og overvejer et nyt badeværelse, skal toilettet udskiftes, køkkenvasken repareres, eller trænger tagrenderne til en kærlig hånd? Hos Sonny VVS kan vi være behjælpelige med alle opgavetyper.