Vi tilbyder montering af diverse former for alternativ energi, herunder eksempelvis varmepumper, solvarmeanlæg og jordvarmeanlæg.

Har du et varmeanlæg der ikke fungerer optimalt i forhold til din bolig, viser det sig på temperaturen ligesom på varmeregningen. Skulle du derfor have et ønske om at få foretaget
et eftersyn af dit eksisterende varmeanlæg, hjælper vi dig naturligvis gerne herpå.
Herudover tilbyder vi levering og montering af nye varmeinstallationer samt varmestyring.

Serviceaftale

Servicetjek af varmeanlæg er en vigtig del af vores arbejde, idet anlæggene udgør forudsætningen for et bedre indeklima samt et vedvarende lavt energiforbrug hos vores kunder.

Derfor anbefaler vi altid vores kunder at få lavet et servicetjek efter en given periode. Dette aftales med montøren der kan give et kvalificeret bud på, hvad der vil være et godt tidspunkt vurderet udfra det pågældende system samt øvrige gældende omstændigheder.

Vi yder således servicetjek og vedligeholdelse på installerede apparater og systemer samt indendørs og udendørs opsætninger, dels da det er en nødvendighed for fortsat at kunne garantere funktionsdygtigheden af den valgte løsning. Og dels, da vi er klar over vigtigheden
af god service, hvorfor vi gør en stor indsats for at opnå den optimale kundetilfredshed hos Sonny VVS.

Vi leverer og monterer varmeanlæg overalt på Sjælland og Lolland Falster for såvel erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner som for private.