Sonny VVS sørger for korrekt installation af fjernvarme

Der kan være en økonomisk fordel ved at skifte til fjernvarme frem for oliefyr. Fjernvarme bliver sendt fra en fjernvarmecentral, igennem et lukket system. Det vil efter brug til f.eks. opvarmning blive sendt tilbage til fjernvarmecentralen. Der er således tale om et genbrugssystem.

Sonny VVS har erfaring med fjernvarme installation

Der findes to typer af fjernvarme installationer Indirekte fjernvarme og direkte fjernvarme.

Indirekte fjernvarme: Her installerer vi en varmeveksler i din bolig, og bruger således boligens eget vandsystem til at opvarmning.

Direkte fjernvarme: Fjernvarmevandet vil indgå i boligens eget vandsystem, og derfor vil det blive tilsluttet direkte og ikke igennem en varmeveksler. Det er dog ikke alle steder muligt at installere et direkte fjernvarme system, derfor skal du kontakte Sonny VVS før du ønsker fjernvarme installation

Kontakt Sonny VVS om installation af fjernvarme

Når du ønsker en fjernvarme installation kan du trygt ringe til Sonny VVS. Vi har erfarne fagfolk klar til installationen, og vi sørger for at løse opgaven til tiden.

Vi går op i dialog og samarbejde, så vi er altid klar med råd og vejledning til netop den opgave du står med. Hvis du har specielle ønsker eller behov sørger vi for at de bliver opfyldt. Vi går ind for at have glade og tilfredse kunder og sørge for vi altid finder den optimale løsning.

Du er velkommen til at kontakte Sonny VVS hvis du har brug for installation af fjernvarme