Sonny VVS er din lokale fjernvarme ekspert på Lolland og Falster 

Sonny VVS har mange års erfaring med installation, service og fejlsøgning på fjernvarmeinstallationer på Lolland og Falster.

Vi laver alle typer af reparationer vedrørende fjernvarme. Utætheder og dryppende fjernvarmerør kommer altid på de mest ubelejlige tidspunkter. Men tæring, rørbrud eller pakningsbrud er ofte mindre reparationer og noget vi oftest kan få udbedret hurtigt. 

Manglende varme kan skyldes flere ting og hvis de mest anvendte husmoderråd ikke hjælper, f.eks. at du udlufter din radiator, så tøv ikke med at kontakte os. Vi får hurtigt lokaliseret fejlen og får varmen tilbage.

Er det varmt vand der mangler i ejendommen, kan der ligeledes være flere årsager. Det kan f.eks. være kalkaflejringer i varmtvandsbeholderen eller veksleren, som forårsager problemer. Det kan derfor være nødvendigt at rense eller skifte varmtvandsbeholderen eller afsyre veksleren. Dette kan vi naturligvis også være behjælpelige med.  

Skal forsyningen skifte vand- eller varmemåler eller skulle du få brug på dine rør, skal dine stophaner eller lukkehaner være funktionelle. Det klarer vi også hurtigt og kan eventuelt selv koordinerer med forsyningen, hvis det er nødvendigt.

Hvad er fjernvarme?

Fjernvarme bliver sendt fra en fjernvarmecentral og igennem et lukket system løber varmen ud til den enkelte husstand, som er koblet til fjernvarmesystemet. Efterfølgende løber varmen som ikke benyttes i husstanden videre og retur til fjernvarmecentralen. Der er således tale om et genbrugssystem.

Der findes to typer af fjernvarme installationer; Indirekte fjernvarme og direkte fjernvarme.

Indirekte fjernvarme: 

Her installeres der en varmeveksler i din bolig. Fjernvarmen løber ind i veksleren, som afgiver varmen til boligens eget vandsystem, som derefter opvarmer boligen eller giver varmt vand. 

Indirekte fjernvarme; fjernvarmen kommer fra forsyningen og ind til en veksler


Direkte fjernvarme: 

Fjernvarmevandet vil indgå i boligens eget vandsystem, og derfor vil det blive tilsluttet direkte og ikke igennem en varmeveksler. Bemærk at det dog ikke er alle steder, hvor det er muligt at installere et direkte fjernvarmesystem. Du er derfor altid velkommen til at kontakte Sonny VVS, hvis du går i overvejelser omkring installation af fjernvarme, så kan vi nemt råde og vejlede dig til den bedste løsning for dig. 

Direkte fjernvarme - fjernvarmen kobles direkte på husstanden uden veksler
 

Hvad koster fjernvarme? 

Der kan være en økonomisk fordel ved at skifte til fjernvarme fra f.eks. et oliefyr. 

Hvad fjernvarmen koster afhænger af dit forbrug og størrelsen på din ejendom. Prisen fastsættes af forsyningen og prisen består af både forbrug og et fast bidrag.
Du kan tjekke priserne hos din lokale leverandør:

Guldbordsund Forsyning

REFA

Lolland Forsyning

Er du i tvivl om du skal skifte til fjernvarme? Eller er du i gang med at planlægge et nybyggeri og skal du overveje hvilken varme du ønsker i huset? Ved du ikke, om fjernvarme er det bedste valg for dig?

Ligemeget hvilken situation du står i omkring fjernvarme, så kontakt os til en snak omkring fjernvarme og alternativerne, så kan vi give dig vores vurdering omkring, hvad vi mener er den bedste og mest økonomiske løsning i lige netop din situation.

Falder valget på fjernvarme og du ønsker installation af fjernvarme kan du trygt ringe til Sonny VVS. Vores erfarne fagfolk står klar til at udføre installationen, og vi sørger for at løse opgaven til aftalt tid.

Hos Sonny VVS har vi dialog og samarbejde i højsædet, så vi er altid klar med råd og vejledning til netop den opgave du står med. Hvis du har specielle ønsker eller behov sørger vi for at de bliver opfyldt. Vi går ind for at have glade og tilfredse kunder og sørge for vi altid finder den optimale løsning.

Du er velkommen til at kontakte Sonny VVS hvis du har brug for installation af fjernvarme eller dit fjernvarme anlæg trænger til service. Vi er klar til at hjælpe.