Hvem er vi?

”Sonny VVS” tilbyder VVS-løsninger til både boligejere, virksomheder og offentlige bygherrer. Vi indleder gerne en god dialog med vores kunder, så vi sikrer os en god forståelse af behov og ønsker.

Sonny VVS udfører al form for service og installationer til private, erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner.

I kan læse mere om firmaet i vores brochure her

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi udfører f.eks. gaseftersyn på dit gasfyr, udbedrer dine vandrør, etablerer din gulvvarme eller indstiller dine radiatorer.
Er vandhanen begyndt at dryppe eller er der utætheder ved vandhanen, løser vi også det for dig.

  • Skal du have nye vandrør eller lavet energioptimering, så vejleder og rådgiver vi både virksomheder og private om udnyttelse af sol og jordvarme.
  • Skal du have vedligeholdt din pool eller etableret en ny, har vi også dygtige medarbejdere til den del.
  • Er tagrender eller nedløbsrør utætte udfører vi desuden blikkenslagerarbejde, hvilket også indbefatter inddækning af tage eller facader.

Hvor finder du os?

Sonny VVS er Nykøbing Falsters foretrukne VVS-installatør. Vi kører ud fra Englandsvej 12. Søger du hjælp i Sakskøbing eller Gedser til din varmeinstallation, gasinstallationen eller driller vandsystemet i boligen, så sidder vi også klar til at rykke ud fra Nykøbingvej 177 i Sakskøbing og Skolegade 17 i Gedser.

Hvad er vores historie?

I december 2009 blev Sonny VVS stiftet af Sonny Bengtsson og Jan Koch. Derefter blev Gedser Smedie og VVS en del af virksomheden og i 2012 flyttede virksomheden til Englandsvej 12 i Nykøbing Falster.

Hvad er vores værdier?

Hos Sonny VVS vil du altid møde en VVSer, der har styr på løsningen af din opgave. Med mange års erfaring og et arbejdsmiljø, hvor medarbejderne sparer med hinanden og udveksler erfaringer, er du sikret kvalitetshåndværk for din VVS-installation.Vores kunder sætter pris på at en håndværker, som kommer til tiden og det forsøger vi altid at leve op til. Vi ser kvalitetshåndværk som en selvfølge for vores arbejde og rydder altid op efter os, når vi er færdige.

Sonny VVS – Selvevaluering CSR, kvalitet, miljø og arbejdsmiljø rapport.

Læs her