Sonny VVS ApS overtog i 2023 firmaet Pool Eksperten ApS, som siden år 2000 har specialiseret sig i alt indenfor swimmingpools, spa og sauna. 

Derfor har vi nu fået en afdeling kun specialiseret i swimmingpool, og kan derfor også varetage disse opgaver med stor ekspertise.

Nyetablering af pool

Vi tilbyder alt fra kar-løsninger, herunder PP-pools, Glasfiber pools og Keramiske fiber pools til svejsede linere eller membraner i en støbt beton pool.

Vi kan ligeledes levere stål pools og rådgive til gør-det-selv pool projektet.

Du er altid velkommen til at kontakte os uanset om det er totalentreprise eller det er medbyg eller selvbyg. Vi hjælper dig gerne sikkert i mål med drømmen om en pool.

Renovering af gamle pools

Vi har hjulpet mange poolejere med at renovere deres swimmingpool samt teknik og opgradere det til et mere moderne og mere driftsøkonomisk setup.

Vi har blandt andet vores egen svejser, som kan ilægge og svejse liner i pools. Vi udskifter derfor mange liners i pool-sommerhuse, som er blevet trætte og slidte.

Har du en pool med en gammel liner, så tøv ikke med at skrive til os for et uforpligtende tilbud på udskiftning.

Reparation og udskiftning af poolteknik

Vi laver mange udskiftning af pumper, varmepumper og filtre og har meget af det på lager, så udskiftning kan ske hurtigt.

Vi kører meget i sommerhusområdet omkring Marielyst, Sildestrup, Elkenøre og Gedesby og kan hurtigt rykke ud til mindre reparationer på pool teknik.

Spa og udespa

Vi er forhandler af Villeroy & Boch udespa, der (i vores øjne) er et af markedets bedste, mest driftsøkonomiske og eksklusive udespa. De innovative løsninger giver dig mindre rørføring, som medfører mindre tryktab og mindre varmetab. Alle modeller er lavet på en vedligeholdelsesfri ramme i et hårdt plastikmateriale, så du herved undgår tæring på bærende dele. Alle modeller er fuld isoleret på tre sider (teknik samlet på fjerde side) og alle er lukket med bundplade og har et tykt termocover. Alt sammen med til at minimere driftsomkostningen ved at have spaet kørende.

Vi er ligeledes servicepartner og kan foretage reparationer af Villeroy & Boch udespa eller skaffe reservedelene til dig.

Tjek dem ud her: 

Villeroy & Boch udespa

Indespa 

Ligeledes har vi mulighed for at levere indspa, og kan her både levere hjørnespa, runde spa samt rektangulære- og asymmetriske indespa. 

I de fleste sommerhuse er der et indespa og her kan vi sørge for at udskifte spaet til et Danline kvalitets spa.

Vi foretager også reparationer af indespa, f.eks. udskiftning af pumper og varmelegemer.

Kontakt os for en uforpligtende snak omkring hvordan vi kan hjælpe dig.

Hos Pool Eksperten / Sonny VVS er den bedste løsning og den gode service i højsædet.

Hos os opnår du som kunde den optimale løsning i tråd med dine ønsker, bl.a. idet dialogen mellem kunde og virksomhed prioriteres højt.

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os skulle du have spørgsmål eller forespørgsler.

Vi ser frem til at høre fra dig.